• Damasec Global Group
  • Tal med en ekspert: +(45) 2614 0572

Trafikpullerter

Trafikpullerter

Bevægelige pullerter
Trafikpullert sikring
Aftagelige pullerter

Effektiv trafikregulering

Trafikpullerter forhindrer effektivt kørsel i et område, hvor køretøjer er uhensigtsmæssige. Det kan være et bytorv, foran glasfacader, parker, gågader, en indkørsel m.m.

Damasec Physical Protection Systems råder over et bredt sortiment af både bevægelige og faste pullerter, der alle dækker forskellige behov inden for trafikregulering.

Trafikregulerende pullerter fungerer som en fysisk afgrænsning for køretøjer f.eks. foran en glasfacade til et shoppingcenter eller for at holde trafikken ude af et område. Pullerter kan også sikre en indkørsel fra uvedkommen færdsel. 

SE PRODUKTER

Vi tager dig i hånden hele vejen

Damasec Physical Protection rådgiver dig altid i den konkrete sag og sikrer installation.

Rådgivning fra specialister

Kom godt fra start og få den rette løsning fra start. Vores specialister har stor ekspertise og rådgiver dig altid i det konkrete projekt.

Trafik- eller sikringsløsning? Vi rådgiver dig

Hos Damasec Physical Protection leverer vi både trafik- og sikringsløsninger. Vi kan derfor rådgive dig om den rette løsning i den konkrete sag.

Vi sørger for installation

Du skal ikke tænkte på noget. Hos Damasec har vi stor erfaring med installation og levering af pullertløsninger.

Kombinerede trafik- og sikringsløninger

I nogle tilfælde vil vi rådgive dig til at kombinere trafik- og sikringsløsninger. Hvis der er behov for sikringsløsninger beror det altid på en risikoanalyse.

Teleskopiske pullerter

Vores teleskopiske pullerter kan trækkes manuelt op og hæves for at begrænse adgangen til boliger og kommercielle forretninger. Vores innovative løftemekanisme reducerer pullertens løftevægt med op til 60 procent, hvilket gør at der er lette at håndtere.

Faste pullerter

Faste pullerter er designet til at afskrække rambuktyveri og give en permanent sikringsløsning til  f.eks. butiksfacader og bilforhandlere.

Aftagelige pullerter

Aftagelige pullerter er nemme at betjene og er designet til områder, hvor der ikke er tilstrækkelig plads til et dybt fundament. I modsætning til teleskopiske pullerter skubbes aftagelige pullerter ikke ned i jorden, men løftes for at give adgang.

Automatiske pullerter

Automatiske pullert-systemer sikrer adgang til en indkørsel via en fjernbetjening. De er meget nemme at betjene og giver en effektiv afskrækkende virkning i forhold til potentielle tyve.