Problemer med Måger?

Posted

Problemer med Måger?

Problemer med måger?

Kommuner og private er for tiden i pressen i det ganske land med desperate opråb om hjælp til afvisning af måger, som plager og mildt sagt hærger bygninger, medarbejdere, kunder og gæster på arbejdspladser, forretninger, restauranter, hoteller, hospitaler m.fl.. 

Damasec har i samarbejde med Elsec nu løsningen til afvisning af måger og andre større fugle og vi er klar til at hjælpe Jer i hele landet.

 

Med "Bird Stop" fra Rubberfence kan du sikre at dit tag og din bygning ikke anvendes som base for måger og andre store fugle.

"Bird Stop" forhindrer at ex. måger etablerer sig på tagene og de afvises med et avanceret elhegn, som er innovativt, miljøvenligt, driftsikkert og som ikke forårsager skade på dyrene.

 

Gennem en række forsøg har vi konstateret, at mågerne hurtigt identificerer "Bird stop" løsningen, og vælger dernæst at finde andre baser i området.

 

Står du med et akut problem med måger, kan vi kontaktes på: damasec@damasec.com og vi aftaler herefter en besigtigelse af bygningen(-erne), fremsender tilbud og endeligt kommer vi hurtigst og installerer.

Få dage efter installationen har mågerne fortrukket sig fra din ejendom.

 

Vel du vide mere om Rubberfence/Rubberguard kan du gå ind på Rubberfence eller Rubberguard Security.