Fysisk beskyttelse

Fysisk beskyttelse – komplet løsning til dine behov
Damasec Physical Protection leverer primært komplette sikkerhedsløsninger baseret på dine samlede behov. Vi er specialiserede i fysiske beskyttelsessystemer, der giver tryghed. Vi beskytter perimeter, bygninger og rum til det værste - og sikrer de minimale konsekvenser, hvis det værste sker.


Vi øger beskyttelsen – fra fortov hele vejen ind til skrivebordet. 


Lad vores erfaring, kompetencer og viden komme dig til gode. Ring 7023 0062 for en uforpligtende samtale om dine behov og ønsker. Vi er klar til at rådgive dig, så du får den bedste løsning.


Perimeter sikring
Her finder du beskrivelser og data på forskellige perimetersikringsløsninger, som midlertidige-, faste - og automatiske pullerter (trafik- og sikringspullerter), sikring vha. byrumsinventar, midlertidige overfladeudlagte perimeter-/barriere-sikringssystemer, seneste nye el-hegnsløsninger m.m.


Skal sikring, herunder bygnings-/facadeløsninger (kommer snarest)
Her finder du beskrivelser og data på sikrings- og beskyttelsesløsninger til skallen af din bygning, herunder døre, vinduer, vægge og regulære facader.


Løsninger til beskyttelse mod angreb med bomber og skydevåben og/eller regulære indbudssikrede løsninger. Du finder også kombinationsløsninger hvor beskyttelse mod bomber, våben og indbrud er samlet i én og samme løsning.

tivoli

Sikring af celler/rum (kommer snarest)
Her finder du beskrivelser og data på sikrings- og beskyttelsesløsninger til sikring af lokaler, rum, vægpartier m.m. Du finder også her kombinationsløsninger, hvor beskyttelse mod bomber, våben og indbrud er samlet i én og samme løsning.

 

Sikringsudstyr, herunder røntgenmaskiner, metal detektorer og TAGs (kommer snarest)
Her finder du beskrivelser og data på sikringsudstyr til brug for adgangskontrol, visitation, tracking/TAGs og en række andre af de nyeste tiltag inden for sikringsudstyr.

 

Behov for at vide mere?

Hvis du har nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.
Følg os på LinkedIn og Facebook for seneste nyheder.


  Kontakt Mogens for uforpligtende samtale


  Download vores brochurer

 


  Følg os på LinkedIn

 

 

Facebook  Mød os på Facebook

 Mogens DamMogens Dam
Projekt Manager
Office: +45 7023 0093
Mobile: +45 2857 0405
Fax: +45 7023 0062
E-mail:md@damasec.com