• Damasec Global Group
  • Tal med en ekspert: +(45) 2614 0572

Sikringsvinduer og -døre

Sikringsvinduer og -døre

Københavns lufthavn case
Sikringsdør
Cable Catch

Skud-, spræng- og indbrudssikre vinduer og døre

Effektiv sikring af vinduer og døre mod eksplosioner, en ballistisk trussel og indtrængen i bygningen (forced entry/indbrud).

Hos Damasec Physical Protection har vi høj ekspertise i at afdække dine krav til sikringsniveauer, når der f.eks. skal designes, leveres og installeres skud- og sprængsikre vinduer og døre i nye eller eksisterende bygninger. Det samme gælder forced entry og EMP.

Særligt fredede bygninger som slotte, regeringskvarterer, ambassader m.v. kræver, at vinduer og døre er på skræddersyede mål og har et udtryk, der er i tråd med bygningens historie. Vi kan installere sikringsviduer og -døre i nye, eksisterende, fredede eller bevaringsværdige bygninger uden at gå på kompromis med det historiske useende.

Døre og vinduer kan desuden designes sammen med vægbeskyttelsesmateriale til et sammenhængende facadebeskyttelsessystem.

Vi arbejder med en række nationale og internationale standarder som EN, NATO, US, GSA og ISO-standarder for at designe og levere den optimale løsning.

SE PRODUKTER

Rådgivning og projektstyring hele vejen

Hos Damasec garanterer vi et minimum konsekvenser, skulle det værste ske. Alle vores løsninger skræddersyes på baggrund af en risikovurdering.

+20 års international erfaring

Damasec har mere end 20 års international erfaring fra projekter og knowhow i ind- og udland med bl.a. ambassader, regeringsbygninger, statslige bygninger, lufthavne m.m.

Opgaver på højeste sikringsniveau

Damasec Global Group og vores medarbejder er sikkerhedsgodkendte og vant til at arbejde på internationale opgaver, der er klassificerede på et højt sikkerhedsniveau.

International projektledelse

Damasec har indgående kendskab og erfaring med byggeriets faser og projektledelse ved bygherreleverancer, som hovedentreprenør, underentreprenør og materialeleverandør i det meste er verdenen.

Verdens farligste hotspots

Ingeniører og håndværkere i Damasec Physical Protection har høj ekspertise i sikringsløsninger. Langt de fleste har bred erfaring fra forsvarsoperationer i nogle af verdens farligste hotspots.

Eksplosionssikring

Eksplosionssikring kan opnås via både standardløsninger og skræddersyede projekter. Alle produkter er baseret på et energiabsorberende system og opfylder de højeste krav til eksplosionssikring.

Effektiv ballistisk sikring

Opnå effektiv sikring mod en række ballistiske trusler efter EN-standarderne som BR4 til BR7, NATO-standarder som STANAG, US-standarder som NIJ m. fl.

Beskyttelse mod indtrængning

Udover at sikre mod skud og sprængninger er vores vinduer og døre designet til at modstå indtrængning i bygningen, hvor der anvendes indtræningsværktøjer eller biler.

  • Fast eller betjeningsvinduer med vippe-, dreje- eller glidefunktioner som glasfacader (curtain walls).
  • Nem installation i nye som i ældre bygninger. Kan monteres bag eksisterende vinduer.
  • Minimum forstyrrelse af bygningskomponenterne.
  • Damasec leverer glasfacader til alle sikringsniveauer til blast, ballistisk og forced entry. Designet fungerer uafhængigt eller integreret i en eksisterende struktur i alle bygningstyper.

Systemet har en enestående evne til at begrænse belastningen af de omgivende vægge. På den måde er en eksplosion nemt begrænset, hvis en bombe rammer. Det eliminerer behovet for massive, klodsede vinduesrammer og tunge ruder, der forringer bygningens samlede udseende.