• Damasec Global Group
  • Tal med en ekspert: +(45) 2614 0572

Adgangskontrol

Adgangskontrol

screening
Postpakker
Håndholdt scanner

Effektiv sikring mod trusler i adgangsportaler

Beskyttelse af mennesker mod mandbårne trusler, såsom traditionelle eller biologiske våben, og sprængstoffer kan løses via forskellige røntgenanlæg og metaldetektorer.

Damasec Physical Protection Systems har høj ekspertise i rådgivning og installation af løsninger i lufthavne, regeringskontorer, virksomhedsdomiciler, statslige bygninger, banker m.v., hvor sikringsniveauet er højt både i adgangsportaler og ved modtagelse af post og pakker.

Vi kan endvidere levere mobile røntgenanlæg, der kan scanne indhold i personbiler og lastbiler ved kontrolposter.

Rådgivning og projektstyring fra A til Z

I vores DNA ligger, at fejl koster liv. Derfor gør vi tingene rigtigt første gang. Derfor skræddersyer vi vores løsninger på baggrund af en konkret risikovurdering.

+20 års knowhow

Fundamentet for vores rådgivning er mere end 20 års international erfaring fra projekter og knowhow med ambassader, regeringsbygninger, lufthavne, banker, shoppingcentre m.m.

Vi er sikkerhedsgodkendt

Damasec Global Group er sikkerhedsgodkendte. Vi har stor erfaring med internationale opgaver, der er klassificerede på et højt sikkerhedsniveau.

Effektiv projektledelse

Vi har dybdegående kendskab og erfaring med alle byggeriets faser ved bygherreleverancer, som hovedentreprenør, som underentreprenør og materialeleverandør.

Vi har været hvor det sker

Damasecs specialister og arbejdsmænd har høj ekspertise i sikringssløsninger. Langt de fleste har en bred erfaring fra forsvarsoperationer i nogle af verdens farligste hotspots.