• Damasec Global Group
  • Tal med en ekspert: +(45) 2614 0572

Sikring af facader og vægge

Sikring af facader og vægge

Københavns lufthavn case
Wall Cover
Wall Cover

Skud-, spræng- og indbrudssikre facader og vægge

Sikring af vigtig infrastruktur med store facadearealer såsom lufthavne, banker, hospitaler, indkøbscentre m.v. er en opgave, der kræver et højt niveau af specialisering og erfaring.

Hvis der detoneres en bombe udenfor bygningen, kan facade og vægge forhindre, at den ikke kollapser. Dermed kommer trykket fra detonationen og medfølgende fragmenter ikke ind i bygningen

Damasec Physical Protection har stor ekspertise i sikring af bygninger. Vi kan levere sikringsvægge, som er testet via detonationen af store mængder sprængstof i kort afstand til facaden. Hertil har vi bl.a. udviklet Wall Cover et højt specialiseret produkt og det eneste på verdensplan.

Dimensionering, fremstilling og ophængning af store skud-, og spræng- og indbrudssikrede facader og vægge er en krævende ingeniørmæssig opgave, hvor fokus er på kvalitet og bæredygtige løsninger. Vi har dygtige specialister med erfaring fra forsvaret, der rådgiver dig om sikringsniveauet på det enkelte projekt – altid baseret på en konkret risikoanalyse. Samtidig kan vi tilføre en knivskarp projektledelse på alle vores projekter rundt i verdenen.

SE PRODUKTER

Effektiv rådgivning og projektstyring

I vores DNA ligger, at fejl koster liv. Derfor gør vi tingene rigtigt første gang.

Stor international erfaring

Damasec Physical Protection har over 20 års international erfaring fra projekter og knowhow og er vant til at arbejdeunder vanskelige forhold. Erfaringen tæller bl.a. sikring af ambassader, regeringsbygninger, lufthavne og statslige bygninger m.m.

Klassificeret på højt niveau

Vi er sikkerhedsgodkendte og vant til at arbejde på internationale opgaver, der alle er klassificerede på et højt sikkerhedsniveau.

International projektledelse

Vores specialister både nationalt og internationalt med indgående kendskab til og erfaring med byggeriets faser og projektledelse ved bygherreleverancer  – som hovedentreprenør, underentreprenør og materialeleverandør.

Erfaring fra forsvarsoperationer

Vores specialister har høj ekspertise i sikringsløsninger. Vores mandskab har bred erfaring fra forsvarsoperationer i verdens farligste hotspots.

Wall Cover
Wall Cover Damasec
Cable Catch

xx

xxxx