• Damasec Global Group
  • Tal med en ekspert: +(45) 2614 0572

Midlertidige barrierer

Midlertidige barrierer

ATG Surface Guard barriere
Rosehill barriere
Midlertidige barrierer

Overflademonterede sikringsløsninger ved events

Skab en tryg og sikker ramme om gæsterne ved din event med midlertidige sikringer.

Betonklodser (de såkaldte Hoffmannsklodser) bruges i mange tilfælde til afspærring og som påkørselsværn ved events. Betonklodser er dog ikke en certificeret løsning og vil ikke stoppe et fjendtligt køretøj effektivt. Både køretøj og betonklods vil penetrere området bag barrieren som en varm kniv i smør og udgør dermed en sikkerhedsrisiko for folkemængden.

Som arrangør har du desuden et juridisk ansvar for sikkerheden. Midlertidige barrierer er en effekt og certificeret løsning ved festivaler, event, arrangementer og begivenheder, som f.eks. afholdes i større byer. Damasecs certificerede sikringsløsninger bakkes op af Politiet Efterretningstjeneste og Sikkerhedsbranchen, som anbefaler alle arrangører at sikre sig optimalt, da terrortruslen i dag er alvorlig, hvor mennesker samles.

Damasec Physical Protection Systems leverer sikringsbarrierer til alle typer af begivenheder, hvor afspærring er nødvendig og vigtig. Det kan f.eks. være midlertidige sikringsbarrierer ved indgange, offentlige veje, parkeringsområder, eventpladsen, sceneområder eller som følge af COVID-19 restriktioner.

Midlertidige barrierer er kun monteret på overflader, og der kræves ikke noget fundament. Der findes også bæredygtige løsninger fremstillet af 100% genbrugt gummi fra bildæk.

SE PRODUKTER

4 fordele ved midlertidige sikringsbarrierer

Lej midlertidige sikringsbarrierer til dit event. Damasec Physical Protection Systems står for rådgivning om sikkerheden og står for opsætning af barrierer.

Certificerede løsninger

Vi garanterer at alle midlertidige barrierer er designet til at modvirke fjendtlige køretøjer (HVM) på stadion, festivaler, åbne pladser og VIP-besøg m.m.

Nem adgang ved 112

Det er muligt at tilføje et ekstra adgangspunkt til køretøjet for at give f.eks. ambulance og brandvæsen adgang i en nødsituation.

Hurtigt flow

Gæster ved eventet beskyttes uden de oplever, at de kommer ind i en fæstningszone. Det er nemt at passere for både fodgængere og cykler. 

Reklame og information

Som en bonus kan Surface Guard udstyres med reklame/sponsorering eller informationspaneler.

Betonklodser er ikke hastighedsdæmpende

Her ses en crashtest, hvor en lastbil forcerer en betonklods. Testen er lavet hos DEKRA og viser tydeligt, hvor ineffektive betonklodser er til beskyttelse for folkemængder, som befinder sig bag betonklodsen, fordi lastbilen blot skubber betonklodsen foran sig og ikke stoppes effektivt. DEKRA er markedsledende i Europa inden for inspektion af køretøjer og tekniske systemer.

Crashtest med certificeret barriere

Her er en crashtest med en midlertidig barriere, certificeret efter internationale standarder.