I den seneste katalog fra PET: “Terrorsikring i bygge- og anlægsprojekter” tales blandt andet om behovet for risikovurdering. Når vi taler om beskyttelse af personer og værdier er risikovurderingen, det vigtigste element og hjørnestenen i et hver godt sikringsprojekt.
At forstå trussel, sårbarhed og konsekvens, at få klarlagt kompetenceniveauet på aktører, der kan forestå et angreb og at få fastlagt sikringtiltaget, er nogle af det vigtige elementer, vi anvender hos Damasec. Vi arbejder både med standard-løsninger eller designet løsninger, der kan indgå i den specifikke arkitektur, som en naturlig del til at reducere konsekvensen af et angreb, uanset om det er med eksplosiver, skydevåben, forced entry/indbrud eller med køretøjer, eller en kombination af dem.
Ring 70 23 00 93 til en uforpligtende samtale, hvor vi sammen gennemgår dit projekt og sikrer dig det, der får dig videre.

Læs kataloget fra PET her:https://www.pet.dk/Nyheder/2020/Nyt%20katalog%20om%20terrorsikring%20i%20bygge-%20og%20anlaegsprojekter.aspx