Surface Guard perimeter-/barriere sikringssystem nu i brug i Danmark ved events.

Posted

Surface Guard perimeter-/barriere sikringssystem nu i brug i Danmark ved events.

Torsdag d. 6 september 2018 fik Surface Guard Systemet premiere i København v. en stor event med tusindvis af glade gæster.

Surface Guard Systemet er et helt unikt og innovativt system. Det er testet og certificeret efter IWA 14 standarden,  det er fleksibelt, det sættes hurtigt op (30 min for ca. 10 meter), det tages hurtigt ned igen, det giver et fantastisk flow af folk/gæster gennem systemet (både for gående, personer med handicap(kørestolsbrugere), cyklister m.fl.) og det leveres med gennemkørselssektioner til redningsberedskabet og/eller servicevogne (se det gule "access point" på foto til højre).

Surface Guard kan købes eller lejes. Lejeprisen er super skarp og med fleksibiliteten er prisen lavere end betonklodsløsninger, lastbiler med sand og andre tænkelige "ikke ceertificerede" påfund til løsning af perimeter-/barriere sikring.

Surface Guard leveres på paller og kræver "kun" fire mand til at samle og stille systemet op.

 

Der er mulighed for at opsætte reklamer på systemet, på de grå "covers", som man kan se på fotoet her til hæjre eller ovenfor.

Der er også muligheder for at anvende anvisningsskiltning på systemet, så det indgår i den information man ønsker gæster/brugere af systemet skal have når de ankommer.

 

Hvis du/I planlægger events, koncerter, loppemarkeder, julemarkeder, torvekoncerter, fodboldkampe eller du arbejder v. de danske myndigheder/kommuner, er du meget velkommen til at tage kontakt til os og høre mere om systemet.