Avertic Armour: Monteringsklare anti skærefiber paneler

Avertic Armour: Monteringsklare anti skærefiber paneler
 
I samarbejde med svenske Avertic Armour leverer Damasec monteringsklare anti skærefiber paneler til et utal af konfigurationre, der kan stoppe og forsinke angreb med motorsave, vinkelslibere, bajonetsave og alle de mest almindelige elværktøjer. Ideelt for alt, du ønsker at beskytte.
Panelerne bliver designet efter dine aktuelle trusler og f.eks vægkonstruktion. Denne forced entry beskyttelses kommer som projektspecifikke paneler der er prodiukseret til at passe ind i en eksisterende konstruktion eller som en retro fit hvor panelerne bliver eftermonteret.
 
10mm tyk panel
Dette unikke tekstil på ca. 10mm tykkelse, blev patenteret i slutningen af 80'erne. Siden da har Avertic hver dag beskyttet hundreder af tusinder af skovarbejdere over hele verden iført beskyttelsesbeklædning fra Stihl, Husqvarna, Pfanner og andre.
 
Efter tre års produktudvikling og hundreder af test stopper det patenteret sikkerhedspanel, elværktøjer helt. Det viste også 13 test, som Damasec gennemførte for inviterede publikum på værkstedet i Ballerup, i slut januar 2020.

 


 

Lad vores erfaring, kompetencer og viden komme dig til gode. Ring 7023 0062 for en uforpligtende samtale om dine behov og ønsker. Vi er klar til at rådgive dig, så du får den bedste løsning.
 
Anvendelsesmuligheder:
Bygninger,sikrings-, server- og teknik rum, pengeskabe, pengeautomater, køretøjer der transporterer kontanter, vægge, døre, låse.

 

Anti skærefiber​​​​​​

Behov for at vide mere?

Hvis du har nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.
Følg os på LinkedIn og Facebook for seneste nyheder.


  Kontakt Mogens for uforpligtende samtale


  Download vores brochurer

 


  Følg os på LinkedIn

 

 

Facebook  Mød os på Facebook

 Mogens DamMogens Dam
Projekt Manager
Office: +45 7023 0093
Mobile: +45 2857 0405
Fax: +45 7023 0062
E-mail:md@damasec.com

 

.